sobota 1. listopadu 2014

Starbuzz - Lebanese bombshell

Nepříliš známá příchuť s pozoruhodným názvem. Na krabičce je vyobrazena tmavovlasá sexbomba (to je ta "bombshell") se stromem v pozadí, což ovšem nám ovšem příchuť neprozradí. Jaký tedy další z "tajemných" tabáků od Starbuzzu je?

Příchuť
Po otevření nás vůně tabáku nepraští přes nos, jako je to u starbuzzu běžné, nýbrž zůstává poměrně decentní, příjemně jemná a poněkud neurčitá. Pravá podstata se odhalí až po nabití tabáku do dýmky. Po nezvykle krátkém roztáhnutí se ukáže, že strom nebyl na krabičce pro nic zanic, tabák totiž chutná po cedrovém dřevě. Chuť je to skutečně netradiční, ale naprosto výtečná. Není téměř vůbec sladká, je velmi jemná a obecně vybočuje ze zažitých představ o tabácích. Je to

něco pro skutečné fajnšmekry, kteří touží po nových dýmkařských zážitcích, nebo pro ty, kteří hledají novou ingredienci na vytváření netradičních směsí.

Konzistence
Jedná se o žlutý starbuzz, ale na poměry této značky je poněkud sušší - melasa z něj nekape. Díky tomu se také rychleji roztahá a je o něco použitelnější v klasických korunkách, i když stále, jako ostatně na všechny Americké tabáky, doporučuji sáhnout raději po korunkách typu vortex nebo puhnnell. Tabák taky není tak snadné spálit, alep ořád je třeba dávat si trošku pozor.

Dým
Slušně hustý a intenzivní dým, ale přece jen není výsledná mlha tak neprůhledná jako u jiných příchutí. Chuť tabáku nicméně rozhodně není nevýrazná a ani po skutečně dlouhém kouření se neztrácí.

Verdikt
Skutečně originální a nebývale vydařený tabák. Výborný jak samotný pro netradiční zážitek, tak jako "tajná" přísada do originálních směsí. Čím víc nad tím uvažuju, tím víc mi připadá, že tohle je asi nejlepší příchuť, co jsem od Starbuzzu zatím měl.

Známka
10/10

1 komentář:

  1. Jsem абрам александр podnikatel, který byl schopen oživit své umírající těžařské podnikání pomocí boha poslaného věřitele známého jako Benjamin Lee Lee konzultant půjčky. mám bydliště v Jekatěrinburgu екатеринбург. snažíte se začít podnikat, vyrovnat svůj dluh, rozšířit svůj stávající, potřebujete peníze na nákup zásob. máte problémy se snahou zajistit dobrý úvěr, chci, abyste věděli, že vás pan Benjamin provede. je to správné místo, kde můžete vyřešit všechny své finanční problémy, protože jsem živou výpovědí a nemůžu si to nechat jen pro sebe, když ostatní hledají způsob, jak být finančně pozvednut .. chci, abyste všichni kontaktovali tohoto boha poslaného věřitel pomocí údajů, jak je uvedeno, aby se mohl podílet na této skvělé příležitosti e-mail: 247officedept@gmail.com nebo whatsapp/text +1-989-394-3740.

    OdpovědětVymazat